Swatch-uri: Fardurile de pleoape preferate!


Pentru ca nu sunt extrem de curajoasa si  priceputa in arta machiajului, culorile de farduri pe care le folosesc sunt adesea neutre.
Nu experimentez foarte des, dar atunci cand ma indepartez de zona mea de confort (nude, brown, taupe) folosesc mov discret sau auriu.
Azi m-am gandit sa impart cu voi cateva dintre culorile de farduri preferate...


Folosesc aceste farduri zilnic si simt ca aceste culori mi se potrivesc cel mai bine. Sunt usor de combinat si aplicat si cred ca imi dau un aer chic!


Trusa Farduri 28N


Nr. 1
Nr. 2
Nr. 3
Nr. 4


Farduri Mono Flormar

Flormar Mono Eyeshadow - 014
Flormar Mono Eyeshadow - M06


Elf Single Eyeshadow - Pebble

Elf Pebble


Trio Nyx TS03


Nyx - Nude
Nyx - Taupe


Chanel Les 4 Ombres- Beiges Velours

Chanel Beige Velours #1
Chanel Beige Velours #2


Chanel Les 4 Ombres- Mystic Eyes


Chanel Mystic Eyes #2
Chanel Mystic Eyes #3


Stiu sigur ca printre voi sunt multe fete care adora culorile vii si nu se feresc de culoare asa cum o fac eu.
Asa ca va intreb,  NEUTRU sau COLORAT ?

27 de comentarii:

  1. Din partea mea un vot clar pentru COLORAT. Poate din cauza ca mie nu-mi sta deloc bine cu neutral colors...par obosita si nemachiata:)) nu stiu de ce.Am incercat foarte multe combinatii de culori neutre dar nu mi-a stat bine cu nimic.
    In orice caz imi place foarte mult trusa Mystic Eyes

    RăspundețiȘtergere
  2. Neutru!! Fardurile postate de tine sunt absolut superbe! Pe cele de la Flormar le am si eu si sunt foarte bune. De unde ai cumparat fardul Elf? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De ceva timp mi-am dat seama ca eu nu prea am farduri in nuante neutre cu toate ca-mi plac enorm:p Trebuie sa-mi achizitionez cateva,ale tale sunt tare frumoase:x

    RăspundețiȘtergere
  4. @Amalia: Daca aplic doar fond de ten si machiajul ochilor, cateodata arat si eu stearsa...dar odata aplicat blush-ul si rujul, aspectul se schimba :)

    @Shopperita: Multumesc; he he banuiam ca vei raspunde neutru :))
    Am cumparat recent fardul Elf de la Sweet Crazy Lollipop. Desi consisenta lui face aplicarea putin greoaie, culoarea este superba!

    @Miss Ellie Sugar: Multumesc si astept swatch-uri pe blogul tau atunci ca le achizitionezi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aleg aproape mereu neutrul deoarece din nuantele neutre ies mii de combinatii care merg aproape la orice ocazie. In plus, cred ca nuantele neutre, pamantii imi invioreaza privirea.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Betty Reviews: Farduri colorate am avut dar pentru ca nu le foloseam le-am dat.
    Am incercat si eu ca tine, doar in casa si am constatat ca nu ma pricep sa combin culorie in asa fel incat sa arate bine. Intr-un final am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  7. ambele cu inclinatie spre colorat de cand am o trusa cu 180farduri:)

    RăspundețiȘtergere
  8. De regula aleg neutru cu putin mov, roz...nu sunt experta in machiajul colorat. Dar acum ca am culori asa frumoase trebuie sa experimentez ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Diana si issa: Va doresc multa inspiratie :)

    RăspundețiȘtergere
  10. si si :)
    imi place cum ai facut poza swatch-urilor , mi se pare cute ;))

    RăspundețiȘtergere
  11. Neutru! am si farduri colorate,dar mereu ma trage ata spre neutru! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Netru!Imi plac mult culorile pe care le folosesti:)

    RăspundețiȘtergere
  13. COLORAAAAT :x Dar uneori sunt perfecte si cele neutre :X

    RăspundețiȘtergere
  14. Neutru cu siguranta.
    Mai folosesc si culori mai vii dar mai rar.
    Ptr every day look imi place machiajul mai natural :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Norocul tau ca iti sta bine cu farduri neutre si culori calde..eu arata stearsa:D dar tot imi doresc 28 N:x arata genial:X

    RăspundețiȘtergere
  16. Colorat, clar.Macar pastelat daca nu culori intense.Daca nu purtam acum culori atunci cand, la batranete, ca toate babele acelea cu ruj corai pe buze? Just my thought.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Cyanilla Latte: "Daca nu acum atunci cand, la batranete?"

    Respect parearea ta dar nu cred ca trebuie sa tinem cont exclusiv de varsta. Indiferent de cati ani avem, trebuie sa purtam ceea ce ni se potriveste si ne face sa ne simtim frumoase :) .

    Vad fete pe strada care desi au 20 de ani, nu au cele mai frumoase picioare si o fusta scurta nu le face niciun favor. Cu toate astea, o poarta zicand:"daca nu acum atunci cand, la batranete?". Aceeasi situatie o intalnesc si in cazul machiajului, culori aplicate haotic si excesiv care le mascheaza frumusetea naturala, iar daca le intrebi de ce?, vei primi acelasi raspuns...

    Cred ca este gresit sa credem ca trebuie sa folosim farduri colorate doar pentru ca suntem tinere :).

    RăspundețiȘtergere
  18. depinde de stare, la mine e ceva de genul : colorat neutru colorat etc , astea sunt si nuantele mele neutre preferata arata superb pe pleoapa si avantajeaza toti ochishorii:P

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu votez pt neutru! Fardurile mele de pleoape se incadreaza in acelasi registru de culori cu ce ne-ai prezentat tu si recunosc, astea sunt culorile care ma fac sa ma simt frumoasa! Mai variez si eu uneori, cu un fard lila sau roz deschis, dar nu m-as apropia nicicand de albastru, verde, rosu etc. Am avut un fard auriu deschis si discret pe care l-am spart, din pacate, insa arata superb la ochii mei caprui. De asemenea, imi place sa ma joc la capitolul blush si sa combin fardurile de ochi neutre cu rujuri si glossuri mai colorate (dar nu exagerez niciodata si sunt sigura ca multe fete ar considera culorile pe care le folosesc eu plictisitoare ).

    RăspundețiȘtergere
  20. wow...foarte interesant arata fardurile Nyx in realitate..vreau sa dau o comanda, insa nu pot decide ce nuante sa aleg la Trio Eyeshadow..am vazut ca difera extrem de mult cele de pe site cu realitatea..dar vad ca trioul nude arata extrem de bine..banuiesc ca sunt si foarte pigmentate...nu?

    RăspundețiȘtergere
  21. @Andreea Ioana: Da Ioana, sunt foarte pigmentate chiar iti recomand Trio TS03 :)

    RăspundețiȘtergere
  22. buna, de unde ai luat trusa 28N? E SUPEER :x

    RăspundețiȘtergere