Hello


 Dupa o lunga pauza de 2 luni planuiesc sa revin cu forte proaspete.
La ce sa va asteptati?! Paaai............

  • in prezent MyaBeauty are 50 de abonati, asa ca, cel mai probabil weekend-ul viitor, voi organiza un mic giveaway, produsele fiind oferite de www.MyaShop.ro .
  • voi incerca sa scriu cateva randuri despre mine pentru a ne cunoaste mai bine :)
  • va urma si o postare cu swatch-uri ale ojelor din "colectia" mea actuala (colectie ce contine multe oje foare usor accesibile, Classics, Farmasi, S-he, Seventeen, Avon, Kallos si Golden Rose dar si cateva Chanel si vreo doua Barry M).
                                         
Restul....urmeaza sa descoperim treptat.
P.S. Vreau sa le multumesc celor care s-au abonat la acest site din pura pasiune pentru cosmetice si machiaj si sa va invit pe cele care cititi acest blog dar nu v-ati abonat inca...sa o faceti :).

Numai bine!
 

8 comentarii:

  1. MyaBeauty ... MyaShop ... I see a connection :))
    Daca tu esti Mya de la MyaShop, trebuie sa spun ca ma bucur ca esti cu adevarat interesata de makeup, si nu ai magazin din interese pur financiare (sper eu, cu mintea mea inocenta) :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Joice


    Pasiunea mea pentru makeup a inceput acum vreo 2-3 ani cand am descoperit clipurile youtube...si incet a luat nastere si MyaShop.ro.

    La mijloc este pura pasiune ptr makeup (asa cum ai spus si tu)...iar partea financiara are si ea importanta, dar ocupa un loc secund.

    P.S. Recent am descoperit noul tau blog (desi te stiu pe de forumul roz si e-joy)si ma bucur ca ai decis sa folosesti o platfora blogspot :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hello...sunt si eu pasionata de make-up, nu am blog, dar imi place sa urmaresc "lumea voastra" si sa descopar chestii noi, interesante, rewiev-uri, idei de make-up and etc etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristina

    Chiar in seara acesta voi posta swatch-uri ale ojelor Chanel :)

    RăspundețiȘtergere