Prima impresie: Bourjois Healthy Mix Serum


La mijlocul lunii Decembrie anuntam cu entuziasm ca brand-ul frantuzesc Bourjois va lansa un nou fond de ten, o varianta imbunatatita a Healthy Mix-ului. Iata ca momentul asteptat cu nerabdare a sosit!
Ieri am intrat la Douglas in City Park Mall si cum am vazut noul display Bourjois am stiut ca Healthy Mix Serum a fost lansat.  Nici nu am stat pe ganduri si l-am luat.

Am cumparat vechiul Healthy Mix anul trecut in vara, cand eram bronzata, iar numarul 53 Light Beige mi se potrivea foarte bine.
Acum nu mai am nicio urma de bronz iar numarul 52 Vanilla (Healthy Mix Serum) este perfect; il pot aplica doar pe jumatate de fata fara a sesiza vreo diferenta de culoare. 


Ambalajul elegant al noului fond de ten pare a fi din sticla, dar nu este. Acesta este din plastic, un plastic gros dar in acelasi timp usor. 
Sistemul de inchidere nu a fost bine gandit iar un punct in minus al ambalajului este capacul, capac ce nu poate fi atasat de niciun fel...pare a fi pus de forma, fara a fi functional, la cea mai mica atingere cade. Desi sticla are pompa, nu poate fi blocata (are o singura pozitie) asa ca voi evita sa il tin in portfard.


Aveti mai jos o imagine in care puteti sesiza diferentele de ambalaj dintre cele doua fonduri de ten.
Healthy Mix Serum vs Healthy Mix

Pentru ca l-am cumparat ieri la pranz nu am avut timp sa il port mai mult de 4-5 ore, dar ca o prima impresie pot spune:
  • miros - placut (fructat la fel ca originalul dar nu atat de puternic).
  • textura - ambalajul spune serum-gel, eu spun: o combinatie intre lichid-gel-ser.
  • aplicare - combinatia lichid-gel-ser face ca acest fond de ten sa se aplice foarte usor. Se intinde cu usurinta doar cu degetele fara a lasa urme. Dar ATENTIE:  evidentiaza eventualele zone uscate, in cazul meu in zona nasului. Tenul trebuie exfoliat si hidratat foarte bine pentru o aplicare perfecta.
  • finish - aspectul acestui fond de ten cred ca este punctul lui forte. Nici nu stiu cum sa il descriu, este perfect... extrem de natural, este luminos dar nu lucios, semi-mat spune ambalajul, eu spun satinat. Imediat dupa aplicare tenul radiaza si arata foarte sanatos.
  • putere de acoperire - cu siguranta light dar mai buna fata de cea a vechii formule; personal am nevoie de un corector pentru zona ochilor si pentru eventualele pete (se impaca foarte bine cu Clinique Airbrush Concealer).
  • rezistenta - doresc sa il testez cel putin o luna de zile, cu diferite creme ca baza pentru a-mi forma o parere corecta. Ieri l-am purtat 4-5 ore peste crema Palmer's Facial Moisturizer SPF 15, fara a-l pudra si in acest interval nu si-a schimbat deloc aspectul.
 

In concluzie, sunt placut impesionata de acest fond de ten! Imi place extrem de mult aspectul sanatos si luminos pe care il ofera tenului. Daca va reusi sa mentina sub control luciul fetei pe parcursul zilei  va deveni cu siguranta fondul meu de ten preferat pentru zi.


Ati incercat noua formula?



13 comentarii:

  1. Is it just me sau fondul asta de ten miroase a guma de mestecat Turbo :D? Oricum, imi place tare. Mi l-am luat si eu ieri, tot nuanta 52 si cred ca ai descris foarte exact atributele lui Healthy Mix Serum. Mi se pare ca poftim la cosmetice similare:)Mai demult ziceai de Dermalogica Gentle Cream Exfoliant. Ai reusit sa o testezi? Sunt curioasa cum ti se pare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Roxana: Exact a guma Turbo miroase :)). Este bine ca mirosul nu este la fel de puternic ca cel al originalului si ca nu persista pe fata.

    Din pacate nu am reusit inca sa testez masca, de fiecare data am vrut sa o comand am facut in pas inapoi din cauza pretului si taxelor se transport.
    Este inca pe lista de dorinte :).

    Planuiesc o postare despre skin care in care voi mentiona produse destinate exfolierii asa ca stay tuned.

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit si la Anca Buzea despre el.am o mostra,o sa-l incerc. pare a fi ceva potrivit pentru mine,vad eu.mersi pentru review.pup si o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. @modniza: Nu am citit review-ul scris de Anca, intru chiar acum sa citesc si parerea ei. Sunt curioasa daca si ei ii place :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca acest fond de ten il va inlocui pe Colorstay prin blogosfera, macar pe timp de vara.
    Offf...si am atatea fonduri de ten deja...mai astept vreo 1-2 luni sa mai pot consuma putin din cele pe care le am acum si, evident ca o sa il incerc si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca trebuie sa-l incerc si eu ca prea am auzit lucruri bune despre el:D

    RăspundețiȘtergere
  7. I also liked it - especially the fact that it illuminates the skin withhout making it shiny :)

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am incercat si eu, dar nu mi-a placut. :) Raman la Colorstay pentru zilele in care vreau o acoperire mai mare si la pudra MAC Mineralize Skinfinish Natural pentru acoperie mica.

    Ai un tag la mine pe blog. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. mya sa ne spui dupa ce il folosesti putin mai mult daca spre sfarsitul zilei iti luceste fata. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca va deveni vedeta Healthy Mix Serum :D N-am incercat pana acum, dar sper sa obtin o mostra si sa il testez.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Just_Me: Poate reusesti sa procuri o mostra pentru a-ti satisface curiozitatea :).

    @Amalia: Poti incerca si tu initial o mostra pentru a-ti forma o parere.

    @Eli: Yes, the finish is the best part of this foundation. I love how it look on my skin.

    @Andreea: Eu am si Colorstay si MSF dar pot spune ca imi place mai mult Healthy Mix Serum, datorita finish-ului :).
    Poate reusesti sa gasesti inca o mostra sa ii mai acorzi o sansa.

    @Jules: Cu siguranta voi reveni cu un review mult mai amplu luna viitoare :).

    @Dia: Sa ne spui si parerea ta dupa ce il incerci :).

    RăspundețiȘtergere
  12. Suna foarte bine ce spui tu! Eu totusi le pandesc pe cele cu acoperire mai mare, medie macar, dar daca imi mai "rezolv" fata, il voi testa si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu siguranta il voi incerca si eu dupa ce il termin pe cel normal si dupa ce scap si de Colorstay-ul de la Revlon. :D
    Thanx!

    RăspundețiȘtergere