Comanda StrawberryNet


 DiorSkin Ultra Shimmering All Over Face Powder - 002 Amber Diamond (146.5 lei)
 Dior Bronze Matte Sunshine Bronzing Powder SPF20 - 002 Honey Matte (140.5 lei)
Shiseido - Eyelash Curler (45.5 lei)
Mary Kate & Ashley - L.A. Style Eau De Toilette Spray (32.5 lei)


 La mijlocul lunii Aprilie am citit pe mai multe bloguri despre promotia StrawberryNet.com pentru bloggerite, promotie ce consta in 50% reducere pentru comenzi de pana la 100$. Fiind curioasa daca ma aflu printe norocoase in urmatoarele zile mi-am verificat email-ul constant...dar nimic. Asa ca m-am hotarat sa le scriu celor care se ocupa de acesta promotie si cu ajutorul Deliei de la Sweetcrazylollipop (care mi-a dat adresa de contact) am reusit sa primesc, la sfarsitul lunii Mai, un cod promotional.
Pe 31 Mai am plasat comanda, pe 1 Iunie plata a fost acceptata iar a doua zi, 2 Iunie produsele au fost trimise catre Romania. Coletul fost trimis din Suedia si a ajuns in Constanta pe 14 Iunie.

Sunt foarte multumita de serviciile StrawberryNet.com. Produsele au ajuns la destinatie in conditie perfecta si trebuie sa mentionez ca au fost impachetate foarte dragut in hartie de culoare roz iar cutia de carton a fost legata cu panglica mov. In plus, pentru ca acesta a fost prima mea comanda StrawberryNet am primit cadou un contur de buze Calvin Klein in nuanta 106 Toasted Pink si o ascutitoare. 
Desi nu am incercat produslele primite decat de doua ori pot afirma ca depasesc nivelul asteptarilor mele. Ambele pudre de la Christian Dior sunt extrem de fine si discrete, clestele Shiseido imi curbeaza genele asa cum nu a facut-o niciun alt cleste pana acum iar parfumul este foarte fresh, perfect pentru o zi calduroasa de vara.
In concluize, sunt foarte incatata de acesta comanda si va recomand cu incredere site-ul StrawberryNet
 



23 de comentarii:

  1. buna,
    poti sa-mi spui si mie care sunt conditiile pentru a primi acest cod promotional si care este adresa pe care le-ai scris? iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata! sa le folosesti pe toate cu drag!:*
    Ai cam lipsit din blogosfera!

    RăspundețiȘtergere
  3. @hainute sic: Buna, cred ca cea mai importanta conditie este sa ai un blog axat pe beauty si makeup. Sunt convinsa ca este luat in considerare si numarul de abonati; care ma gandesc ca trebuie sa depasasca cateva sute. Tu ai un blog, in afara shop-ului online?

    @Little Princess: Multumesc mult!
    Da, am lipsit destul de mult :(. Incerc ca incet incet sa revin cu noi postari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata. Frumos din partea lor ca v-au dat codurile de reducere. Mi-as fi dorit si eu dar...n-am fost norocoasa. :)
    Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Just_Me: Multumesc mult!
    Pe StrawberryNet apar tot timpul oferte asa ca inscrie-te la newsletter-ul lor si poate ai norocul ca pe viitor produsele pe care ti le doresti sa fie reduse :).

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt curioasa cum e clestele de intors genele? merci si sa le folosesti iubita!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna, sa le folosestu cu placere, as vrea sa imi spui si mie adresa pe care le-ai scris.. am vazut ca a intrebat mai sus si altcineva, dar ai omis raspunsul. ms, o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte curioasa cum ti se pare Dior Amber Diamonds.De cand il am..intr-o luna si ceva nu l-am folosit decat de 2 ori.Mereu ma intorc la High Beam...
    Nu e ca nu il consider un iluminator bun...dar parca asteptarile mele erau mult mai mari.
    Poate nu reusesc sa-l aplic eu cum trebuie :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @andreea: Am folosit clestele de gene doar de trei ori pana acum, imi place foarte mult pentru ca nu imi ciupeste pleoapele si intoarce genele de la o distanta mica fata de radacina, ceea ce face ca rezultatul final sa fie natural.

    @SuperficialBeauty: Buna, multumesc. Am sa le scriu chiar acum celor de la strawberrynet pentru a le cere acordul in vederea publicarii datelor de contact. Am sa revin cu un cometariu imediat cum primesc un raspuns.

    @SWEET CRAZY LOLLIPOP: Sincer nu mi-am format inca o parere clara, dupa cum am spus si mai sus in postare imi place foarte mult textura. Am incercat sa il aplic cu mai multe pensule, Sigma ss168, Sigma ss138 si cu Sigma ss192. Concluzia este ca atunci cand folosesti o pensula fluffy produsul este risipit si nici nu imi place cum este distribuit...cel mai mult mi-a placut finish-ul lasat de pensula ss192. Daca nu ai acesta pensula poti incerca sa il aplici cu orice pensula pentru fond de ten clasica, sunt convinsa ca vei sesiza diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  10. ah, imi aduc aminte cat de frumoasa e senzatia cand primesti un colet cu "bunataturi"... Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  11. Clestele ala ma tenteaza si pe mine, insa nu stiu ce efect ar avea asupra genelor mele rare si scurte.
    Parfumul MK&A l-am comandat si eu ultima data doar pentru ca era ieftin si ajuta ca acea comanda sa vina din Suedia si nu din HK :D, insa nu-mi prea place. Mie mi se pare un pic cam dulce. Oricum mi-am propus sa-l ofer cadou cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  12. O sa incerc si asa.
    Sa le folosesti pe toate cu placere :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Mya. Pudrele sunt divine :) i want them too :(, eu sunt in cautarea unui fdt minune si cum a spus si o alta cititioare as dori si eu adresa celor de la strberry. Tnx alot.

    Iulia

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le folosesti cu mult drag! Frumoasa captura :D.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce-au raspus cei de la strawberrynet in vederea publicarii datelor de contact? Si pe mine m-ar fi interesat conditiile pentru ca am un wishlist maricel si era buna o reducere :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa le folosesti cu drag! Si eu imi doresc foarte tare DiorSkin Ultra Shimmering All Over Face Powder - 002 Amber Diamond .Din pacate eu le-am scris si nu am primit nici un cod... C'est la vie!

    RăspundețiȘtergere
  17. Salut fetelor, imi pare rau ca nu am reusit sa public comentariile mai repede.
    Din pacate nu cred ca mai este disponibila oferta. Mi-au scris pe mail cateva fete care au incercat si ele sa obtina codul dar nu au avut noroc.

    RăspundețiȘtergere