Review: Liz Earle Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser


Azi m-am hotarat sa scriu despre un produs care mi-a schimbat aspectul tenului cum nu a facut-o niciun alt produs.
Crema de curatare "Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser" este cel mai cunoscut si laudat produs marca Liz Earle .

Initial am achizitionat kit-ul pentru incepatori "Starter Kit". Acesta contine sticla de 100 ml cu pompita, 2 museline (tesaturi fine din bumbac) si un saculet/husa.


Descriere oficiala:  Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser is a rich, concentrated cream that gently removes everyday grime and make-up, even stubborn mascara, to leave skin clear, smooth and exceptionally clean. Used with the pure muslin cloth provided it lifts away dead skin cells, revealing fresh, radiant skin.

Ingredinete: Aqua (water), Caprylic/capric triglyceride, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Cetearyl alcohol, Cetyl esters, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, Glycerin, Cera alba (beeswax), Propylene glycol, Humulus lupulus (hops) extract, Panthenol, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Anthemis nobilis (chamomile) extract, Eucalyptus globulus (eucalyptus) oil, Limonene, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic acid, Polyaminopropyl biguanide.

  Crema de curatare "Cleanse & Polish" este facuta din ingrediente naturale si nu contine mult intalnitele uleiuri minerale (mineral oil = Parraffinum Liquidum ). Mirosul este unul placut si fresh datorita extractului de eucalipt. Alte ingrediente demne de mentionat ar fi rozmarinul, hameiul si musetelul.


Experienta mea
 Inainte de a incepe review-ul doresc sa mentionez ca tenul meu este mixt (gras in zona T / normal in rest), usor sensibil cu mici probleme (cateva cosulete si pete).
 Folosesc acest produs de doua ori pe zi de 1 luna si 10 zile.

 Instructiunile de folosire sugereaza sa masezi cantitatea unei pompite direct pe fata, fara a fi udata in prealabil. Formula dizolva in cateva secunde si cel mai incapatanat fond de ten (ex. Revlon Colorstay), chiar si mascara rezistenta la apa, fara a irita sau a crea senzatia de usturime. Este primul cleanser care imi permite sa deschid ochii in timp ce il folosesc.
 Dupa aplicare si masare, urmatorul pas implica folosirea muselinei. Pentru a indeparta produsul de pe fata, se uda muselina in apa calda si se foloseste prin miscari circulare. Personal ud muselina in apa, cat suport de calda si insist in zonele cu pori dilatati, predispuse la aparitia cosurilor. Dupa care clatesc cu apa calduta (nu fierbinte, nu rece) si in final tamponez fata cu un prosoap din hartie de unica folosinta. Nu imi place sa folosesc prosopul clasic din bumbac, momentan folosesc prosoapele Ebelin (DM).



 Am vazut o diferenta chiar de la prima folosire, iar de-a lungul primei saptamani am realizat ca voi fi dependenta de Cleanse & Polish.
Acum dupa 1 luna si 10 zile pot spune ca problemele tenului meu sunt cu mult diminuate iar aspectul tenului este mult mai sanatos. Acesta radiaza, este decongestionat, hidratat si extrem de fin la atingere.


Sticluta de 100 ml mi-a ajuns pentru exact o luna.
In prezent sunt la a doua sticla de 100 ml, dar pentru ca este mult mai avantajos din punct de vedere financiar, am comandat tubul de 200 ml.

In concluzie: "Cleanse & Polish" este unul dintre produsele HG (holy grail ) pe care il voi folosi atat timp cat va exista pe piata!


Voi ati gasiti produsul pentru curatare perfect? Daca da, care este acesta?



Rating: 5 stars out of 5



8 comentarii:

  1. @Giorgi5 :

    De pe site-ul oficial, uk.lizearle.com

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu vad la shipping pe site decat uk, canada si sua...cum ai reusit sa comanzi? details plsss

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andra T.:

    Pretul kitului "Starter Kit" care contine 100 ml produs si 2 museline este 13.25 lire - ~ 66 lei.
    Pretul unei sicle cu pompita de 100 ml este 11.75 lire - ~59 lei.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alice wonders:

    Eu am comandat de pe site-ul oficial de 3 ori pana acum, cu siguranta trimit in toata lumea. Taxa de livrare pentru Europa este 5 lire.

    Detalii aici: http://uk.lizearle.com/delivery-information

    RăspundețiȘtergere
  5. buna!
    am avut si eu,setul acesta,ai dreptate este destul de bun,chiar daca la mine nu prea aa functinat perfect,doarece am o infectie si de aici si acneea.
    eu acum folosesc produse apivita,sunt foarte bune,totusi parca mi-as comanda acest set de la liz earle,cu siguranta nu mi-ar pare rau,eu il recomand.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am cumparat setul din anglia,a fost destul de bun,isi merita pretul in plus te tine destul de mult.
    il recomand si eu,poate o sa imi fac o comanda.

    RăspundețiȘtergere