Cumparaturi recente!


  Salut fetelor, incep prin a va multumi celor care v-ati facut timp sa raspundeti intrebarii mele din postarea anterioara. Ideile voastre ma inspira si imi dau un imbold, necesar in momentul de fata pentru a posta in continuare.

Pentru a va demonstra ca tin cont de parerile voastre :), azi va voi arata cateva dintre cumparaturile mele legate de skincare si makeup de saptamana trecuta.




1. Ebelin Make-up Pads (dischete demachiante). Le folosesc de mult timp si sunt foarte multumita, nu cred ca le voi schimba prea curand. Pachetul contine 60 buc si sunt cumparate de la DM (Real) cu 7 lei.

2. Mascara L'oreal Volumissime x4. Desi sunt destul de multumita de mascara False Lash Effect de la MaxFactor, am luat acest produs de pe raft in urma unui impuls. L-am incercat deja de vreo 4 ori si sunt dezamagita, nu curbeaza, nu lungeste, nici prea mult volum nu ofera, ingreuneaza genele iar dupa cateva ore se intinde si se faramiteaza. Este cumparat de la DM (Real) iar pretul nu il mai retin exact, dar cred ca fost intre 18-21 lei.

3. Clinique Airbrush Concealer - 04 Neutral Fair-. Desi il am de numai 7 zile, l-am folosit in fiecare zi si pot afirma ca este un anticearcan foarte bun. Are acoperire medie, nu se strange in liniile fine iar daca este aplicata o pudra fina peste el, ramane intact toata ziua. Este cumparat din Zona Libera Constanta cu 17 euro, aproximativ 71 lei iar la Douglas este 120 lei.

4. Palmer's Facial Moisturizer SPF 15. In ultimele 2 saptamani tenul meu s-a achimbat drastic si am constatat ca am nevoie de o crema mult mai hidratanta decat cele folosite pana acum. Plimbandu-ma printre rafturile de la DM am zarit aceasta crema. Ce m-a convis sa o cumpar? Faptul ca formula contine vitamina E si AHA/ BHA (Acizi Alpha si Beta Hydroxi), acizi ce ajuta la exfoliere. Desi pe ambalaj scrie "Non-Greasy Formula" nu este asa, crema este grasa dar nu si inconfortabila. O aplic seara sau inainte de a folosi fondul de ten Revlon Colorstay; peste aceasta crema Colorstay se aplica perfect. Am cumparat-o de la DM (Real) cu 32 lei iar cantitatea este 75 g.

5. Prosoape hartie Ebelin. Am mentionat si in alte postari faptul ca nu folosesc prosoapele clasice din bumbac pentru fata; consider prosoapele de unica folosinta extrem de igienice si practice. Cele de la Ebelin sunt perfecte, sunt formate din 6 straturi si sunt extrem de rezistente, nu se rup/topesc sau descompun nici chiar sub un jet de apa calda. Un lucru interesant este faptul ca eu le desfac si le folosesc in 3 straturi. Din 30 de bucati fac 60 si chiar daca sunt putin mai subtiri absorb perfect apa si tot nu se rup.
Sunt cumparate de la DM (Real) cu 7 lei.

6. Ruj Alverde - 55 Rosy Caramel-. Rujurile si blush-urile sunt o slabiciune pentru mine, desi nu aveam nevoie urgenta de alte rujuri iata ca saptamana trecuta am cumparat 3 si am si comandat unul de pe Ebay, da... cred ca am o problema. Pe scurt, am purtat acest ruj de vreo 3 ori...culoarea este superba si mi se potriveste foarte bine, este un maroniu-nude cu subtonuri peach. Ce nu prea imi pace este mirosul si faptul ca nu este hidratant. Inca nu ii dau un verdict, doresc sa il mai testez :). Cumparat din DM (Real) cu 17 lei.

7. Fard crema Alverde -03 Caramel-. Culoarea este foarte frumoasa si usor de purtat, bronz-caramel cu sidef auriu. L-am incercat de 2 ori, pe pleoapele mele fara un primer rezista 30 min iar cu Urban Decay Primer Potion a rezistat cam 5 ore...dupa care a inceput sa isi piarda din intensitate si sa se stranga in pliuri. Este cumparat din DM (Real) cu 17 lei.

8. Ruj Alverde - 02 Shiny Terra-. Din nou o culoare superba, nude cu subtonuri roz si sidef fin argintiu. Inca nu l-am purtat dar miroase mai bine decat Rosy Caramel si pe mana arata bine. Este cumaparat tot din DM (Real) cu 17 lei.

9. Ruj Estee Lauder - 303 Crystal Pink-. Am sa ofer o descriere scurta si concisa si spun: este cel mai bun ruj pe care l-am incercat vreodata! Culoarea este foarte naturala cu pigmenti fini iar formula este extrem de hidratanta. Este cumparat din Zona Libera Constanta cu 20 euro.

Am uitat sa pozez doua oje de la Artdeco, cumparate tot din Zona Libera la jumatate de pret fata de cel de la Douglas. Am sa imi notez sa le pozez pentru urmatoarea postare "Cumparaturi recente".
Sper ca v-a facut placere sa vedeti ce produse am cumparat in ultima perioada si poate aceasta postare chiar va inspira!

15 comentarii:

  1. Crema de fata si prosoapele pentru ten ma ispitesc si pe mine! :)
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Shopperita: Multumesc!

    Iti recomand cu incredere prosoapele Ebelin, sunt cele mai bune. Eu zic sa nu stai pe ganduri, merita fiecare banut.

    In ceea ce priveste crema Palmer's cred ca este potivita pentru tipul tau de ten, asta daca nu te deranjeaza luciul pe care il lasa. Concentratia de AHA si BHA nu cred ca este foarte mare pentru ca nu am simtit furnicaturi, dar stiu ca tu ai tenul foarte sensibil asa ca la inceput iti recomand sa o aplici in doze foarte mici pentru a preveni o iritatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar voi incerca crema dar dupa ce termin tot ce am prin baie. :) Multumesc frumos!

    P.S. Ma bucur ca ai inceput sa postezi mai des! Abia astept noi postari de-ale tale! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. bUNA, ce este zona libera Constanta? are oricine access la ea? cum se ajunge acolo?

    eu sunt din Bucuresti dar la asa preturi ma bate gandul sa dau o fuga pana la mare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super achizitii!!!:D


    M-ai facut foarte curioasa cu prosoapele de la Ebelin..nici nu stiam ca exista:D

    Sa le folosesti cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele Ebelin mi se par foarte interesante si nici nu sunt scumpe, ceea ce e un lucru bun. Uite, acum o sa ma interesez si eu de curiozitate cand mai trec pe la DM si poate o sa le cumpar. :P
    Crema de fata cu spf iarasi este interesanta, mai ales ca are in compozitie AHA/BHA, dar din pacate pentru tenul meu mixt cred ca ar fi prea grasa...
    Rujurile Alverde suna bine ca pret si ca nuante.
    As vrea sa te intreb, unde este Zona Libera pentru ca n-am auzit niciodata de ea? Si nu stiu cum de am ratat. :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Shopperita: Multumesc pentru sustinere Ema :).


    @Gabriela: Este un DutyFree localizat la Poarta 1 a Portului Constanţa -cladirea ANR. Acces are oricine, preturile sunt afisate in euro iar cumparaturile se poat achita atat in euro cat si in lei.

    Printre produse se regasesc: dulciuri, bauturi alcoolice, bijuterii, ceasuri, jucarii, posete, parfumuri si cosmetice.

    Brand-uri:
    -parfumuri cred ca le au pe toate,
    -makeup: Estee Lauder, Clinique, Smashbox, YSL, Dior, Lancome, L'oreal, Guerlain etc.
    -creme: Estee Lauder, Clinique, The Body Shop, Guerlain, Biotherm etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Little Princess: Multumesc mult si iti recomand sa dai o sansa prosoapelor Ebelin, sunt foarte bune.

    @Dia: Da, Ebelin face produse bune la preturi mici, chiar merita atentie.
    Si eu am tenul mixt dar cateodata se usuca in anumite zone si simt nevoia unei creme mai grase. Daca ai nevoie de hidratatre o recomand pe timp de noapte.

    In ceea ce priveste Zona Libera, iti spun ce i-am raspuns si Gabrielei: Este un DutyFree localizat la Poarta 1 a Portului Constanţa -cladirea ANR. Acces are oricine, preturile sunt afisate in euro iar cumparaturile se poat achita atat in euro cat si in lei.

    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prosoapele si dischetele demachiante Ebelin suna interesant, merci de pont. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Just_Me: Asa cum le-am spus si fetelor mai sus, Ebelin face produse bune la preturi convenabile. Merita sa le incerci :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Aaaa, deci asta era, am auzit eu ca este un Duty Free in Portul Constanta, dar n-am reusit sa ajung pe acolo si e bine ca acum stiu si voi face o vizita pe acolo cand va fi frumos afara. :)
    Dar cum de au preturi mai mici? Sunt produse originale?

    RăspundețiȘtergere
  12. @Dia: Produsele sunt originale, iar preturile sunt mici pentru ca sunt "duty free", asta inseamna ca sunt scutite de taxe :).

    RăspundețiȘtergere
  13. Vad ca esti din Cta. Ai luat de curand lucrusoarele acestea? Ca DM din Real 1 s-a inchis de vreo 2 saptamani. :( Mai exista inca in Real 2? Mie imi este peste mana sa merg acolo dar daca as stii ca exista inca DM acolo, m-as duce.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. @DiAnais: Le-am cumparat saptamana trecuta pe 3 Martie din Real 2. Acesta nu cred ca se va inchide, cred ca aici vanzarile merg destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu am vrut sa imi cumpar produse cosmetice de la douglas dar am vazut ca sunt mult prea umflate preturile...Nu am stiut ca in real se gasesc produse de la dm

    RăspundețiȘtergere